Beoordelingen

Geweldige mensen

5,0 rating
8 juli 2020

Altijd denk ik ‘schrijf een recensie’ maar nooit doe ik het, dus nu terwijl ik aan het genieten ben van mijn moksi alesi is het perfecte moment.
Over het eten hoef ik het niet eens uitgebreid te hebben, want dat is heerlijk as usual. Mijn complimenten gaan vooral uit naar de familie die Gio’s runt en medewerkers uiteraard. Ik ben hier nu een paar keer met mijn vader gaan eten en altijd voel ik die Surinaamse gastvrijheid en liefde. Daarbij heb ik nu mijn aardappel chutney erbij gekregen zonder er om te vragen, dus je bent ook niet zomaar een nummertje hier.
Daarom stuur ik alle lobi naar jullie toe, het eten is natuurlijk heerlijk maar ik vind dat er ook gezegd mag worden dat jullie als persoon ook alle lof verdienen.

Sharane

No Title

5,0 rating
7 december 2019

Beste Surinamer van heel Nederland

Kim van loon

Genieten!

5,0 rating
7 december 2019

Heerlijk genoten en super snel bezorgd! Aanrader!!!!

Alba

...weer als vanouds!!! Super!

5,0 rating
10 oktober 2019
Anonymous

Voor de eerste keer besteld.

5,0 rating
23 juni 2019

Voor de eerste keer drie rotti besteld. De bestelling was er snel en de rotti was lekker. In één woord TOP !

Marco

Helemaal TOP!!

5,0 rating
18 april 2019

Vandaag onze eerste bestelling gedaan. Eten was werkelijk TOP, smaak authentiek. Wordt snel en warm bezorgd ondanks het feit dat wij in de Reeshof wonen en dus niet echt om de hoek. Ook de hoeveelheid is prima in orde. Bezorger correct en vriendelijk. Kortom wij komen snel weer terug, aanwinst voor Tilburg.

Frans Jong

Eerste bestelling

5,0 rating
7 april 2019

Snelle levering, goed warm en smakelijk eten. Zeker een herhaling waard! Één opmerking de porties zouden net iets groter mogen ( Surinamers staan er toch bekend om dat ze veel eten…)

Paul

rotti special

5,0 rating
10 februari 2019

ook gewoon goed beter kan niet

andre beun

nassi en kip

5,0 rating
10 februari 2019

dit is gewoon super goed warm en echt lekker gaan we zeker meer doen

andre beun

Beste surinaams eten van tilburg en omstreken

5,0 rating
4 november 2018

Heerlijk eten bestel dikwijls alles is heerlijk.
Goei eten zegt eene tilburger

A.j

Schrijf een recensie